Arcedi - Vækst med brugervenlig løsning

Fra den første til nu 12 forhandlere på under ét år. Det kræver at ens løsning er i øjenhøjde med kunder og brugere.

ARCEDIs særlige produkt er en analysemetode til en ikke invasiv kromosomtest af fostre. Analysemetoden, som anvendes i den såkaldte EVITA TEST®, kan afdække risikoen for alvorlige kromosomafvigelser ved fostre og dermed bidrage til en mere tryg graviditet for forældrene.

16 års forskning og udvikling hos ARCEDI i tæt samarbejde med Aarhus Universitetshospital har gjort det muligt at lancere en fuldstændig ny og patenteret måde at gennemføre denne analyse på – risikofrit for moderen.

Nu er ARCEDI på en rejse, der handler om at vækste antallet af klinikker, der tilbyder testen til vordende forældre – i Danmark og i udlandet.

Hos User-Planet bidrager vi til vækstrejsen med design af en tryg og sikker brugeroplevelse ved EVITA TEST. I den forbindelse har vi designet en særlig emballage til et blodprøvekit, brugermanualer til klinikker samt branding og kommunikation rundt omkring EVITA TEST.

I flere led af projektforløbet blev der inddraget klinikpersonaler og gravide. Vi har samarbejdet med både design-people, grafikeren Kim Rosenlund og ikke mindst ARCEDIs udviklingsteam om de mangfoldige designindsatser.

Læs mere om EVITA TEST og se noget af designlinjen, som User-Planet har udviklet med ARCEDI hér.

User-Planet’s bidrag:

  • Brugerrejse kortlægning
  • Produktbranding og grafisk linje
  • Webdesign & brugertest
  • Emballagedesign & brugertest
  • Brugervejledninger
3_Brugermanual_udsnitjpg

”User-Planet har hjulpet med at give vores nye virksomhed et veldesignet ansigt udadtil. De har været gode til at drive designprocessen i samarbejde med vores team”

Brit Andersen
Manager Commercial Activities, Arcedi
Nogle af vores kunder...