AuroTrap - intelligent rottefælde med fokus på bæredygtighed

Et design der løfter brand og forretning

Aurocon’s rottefælder afliver dyr humant med en patenteret giftfri teknik. Fælderne er koblet på internettet og en App muliggør en langt mere effektiv service (IoT).

Hvordan skulle den kommende produktfamilie designes når forretningen skaleres i nye eksportmarkeder? User-Planet blev valgt som partner for at bidrage til opgaven i tæt samspil med Aurocon’s team.

Vi startede med at designe den nye AuroTrap ”Collect” rottefælde. I den forbindelse udviklede vi et design sprog for den kommende produktlinje. Målet var at gøre rottefælden ”usynlig”, for ikke at skilte med, at et område har et rotteproblem. Umiddelbart kan rottefælden ligne en elektrisk tilslutningsboks. Men for fagfolk har den et genkendeligt AuroTrap udtryk. Det nye designudtryk blev testet med kommende kunder i bl.a. USA – med positiv feedback.

Aurocon har fokus på bæredygtigheden af deres løsninger og forretning, derfor fandt vi frem til et særligt plastmateriale til de nye fælder. Det genbrugsplast, der blev valgt til fældernes kabinetter giver en CO2 besparelse i forhold til ny plast – og en økonomisk fordel.

Med den opdaterede produktfamilie er der sat alle sejl for den kommercielle skalering af Aurocon. Så den næste rottefælde du møder, kan meget vel være en AuroTrap.

Lær mere om de nye produkter på Aurocon’s webside

User-Planet’s bidrag:

  • Design idéudvikling
  • Designmodeller & brugssimulering
  • Produkt formgivning & design linje
  • Eco design inspiration

“Arbejdet med hurtige og enkle modeller af nye designløsninger tidligt i processen har været rigtig god. Man finder ud af hvordan tingene kan sidde og hvordan de fungerer rent praktisk – det kan man ikke på en tavle.”

Kåre B. Kjeldsen
Head of Development, Protect A/S
Nogle af vores kunder...