Verdensmål Sprint forløb

Få kick-startet jeres konkrete arbejde med Verdensmål potentialer

I har måske allerede ideer for fokusområder og indsatser omkring bæredygtighed, men der mangler en struktur og prioritering ud fra verdensmålene.

Sammen hjælper vi jer i gang med at prioritere bæredygtighedsindsatser, der gør en forskel for den grønne omstilling og som fremtidssikrer jeres forretning.

Hvad sker der i processen?

  1. Vi kick-starter processen med en teamworkshop med inspiration og idéudvikling af verdensmål potentialer, ud fra jeres løsninger og jeres kunders behov
  2. Vi prioriterer bæredygtighedsinitiativer mht. deres mulige effekt, indsatsen for realisering og værdi for kunderne. Vi udarbejder implementeringsscenarier.
  3. Evt. inddrager vi jeres kunder i evaluering og co-creation omkring initiativerne.
  4. Sammen udarbejder vi med jeres ansvarlige tovholdere en implementeringsplan for 2-3 prioriterede bæredygtighedsinitiativer, som matcher godt til jeres strategiske fokus.

Sammen skaber vi værdi

I sprint forløbet arbejder vi os frem til 2-3 verdensmål og konkrete bæredygtighedsindsatser hos jer.

Vi arbejder også med en plan for implementering af jeres arbejde frem mod målbare forskel, som I kan synliggøre i jeres markedsføring.

Verdensmålene er den referenceramme, som sætter de enkelte bæredygtighedsindsatser i et perspektiv, som bliver forstået verden over – af medarbejdere, leverandører, kunder og andre interessenter.

Derfor giver vores Verdensmål sprint mening når I vil finde jeres ”take” på at gøre en forskel mht. grøn omstilling og jeres forretning.

Kontakt os

Er du interesseret i at drøfte jeres muligheder og vores bidrag til jeres vækst-rejse? Så kontakt Klaus Schroeder på tlf +45-2711 6036 eller via mail ks@user-planet.com.

”These workshops helped us be more creative and precise when it came to boiling down the complexity of what sustainability can be. It created a collaborative alignment and understanding of what potential we have in terms of the SDGs”

Kasper Tikær
Head of Product Development, Aeroguest
verdesnmaalsprint-billede
verdensmaalforloeb3
Nogle af vores kunder...