Dynaudio - Et løft af brugeroplevelsen

Hvordan kan vi løfte brugeroplevelsen ved vores avancerede streaming højtalere?

For at finde svaret gennemføret User-Planet et testforløb hvor nye højtalere med tilhørende app kom i brug i 5 udvalgte testbrugeres hjem i en 3 ugers periode. Testen gav os mulighed for at monitorere hele brugerrejsen – fra udpakning, opstilling og første brug, til det daglige brug og endda ved særlige brugersituationer med f.eks. gæster i huset!

Supplerende til brugerstudierne gennemførte vi en ekspertanalyse af App brugeroplevelsen.

De omfattende brugerindsigter blev bragt i spil ved en workshop med Dynaudio’s team. Hér gennemgik og prioriterede vi brugernes udfordringer ved den fysiske- og digitale brugerrejse. Hvordan gør f.eks. parringen af fjernbetjeningen mere intuitivt? Sammen med udviklingsteamet og produktmanageren fik vi skabt de første ideer til, hvordan højtalere, tilbehør og app kan gøres endnu mere brugervenlig fremadrettet.

Samlet set har brugertesten og den brugerdrevne idéudvikling været en øjenåbner for Dynaudio’s team. Brugerstudierne har skabt en gnist og motivation for fremadrettet at inddrage Dynaudio’s kommende brugere mere – og ikke mindst tidligere i udviklingsprocessen.

Hvad gør I for at komme i sync med jeres kommende brugere?

User-Planet’s bidrag:

  • Brugerrekruttering
  • Brugerstudier
  • App UX ekspertundersøgelse
  • Bæredygtighedsanalyse
  • Indsigt- og idéworkshop
dynaudio-uxui-app

”Selv tak for en god workshop med jer. En god blanding af gennemgang af undersøgelsen og diskussion om, hvad vi kan forbedre. SÅ godt planlagt! Jeg syntes vi fik rigtigt meget ud af det og er allerede igang med definering af forbedrings-projekter”

Christoffer Klærke
Sr. Manager HW/SW, Dynaudio
Nogle af vores kunder...