Protect - En ny produktlinje som en gør en forskel

Hvordan designer man en installatør darling?

Vi har markedsledende teknologi indenfor tågekanoner til tyverisikring, men vores produkter skal være nemmere at bruge og vi skal matche nye konkurrenter omkring design.

Det var – i korte træk – briefingen til den designopgave, som User-Planet kvalificerede sig til hos PROTECT. I et intenst udviklingssamarbejde simulerede vi installatørens brugerrejse under opsætning, servicering, og vi nærstuderede konkurrenternes produkter. Det gav stof til at udvikle designforslag for både den indvendige opbygning og det udvendige design.

Blandt de mulige design retninger, som vi præsenterede PROTECT’s team for, blev den mest ambitiøse og nyskabende valgt: Den kvadratiske og flade formfaktor er et nyt syn i branchen og den har klare fordele i at tågekanonen kan placeres frit på lofte og vægge – der hvor installatøren finder det funktionelt hensigtsmæssigt.

Den halverede vægt gør installationen nemmere og er samtidig et Ecodesign feature, som minimerer produktets CO2 aftryk. Da Protect også på funktion og teknologi har opgraderet produktet – så er der lagt op til en stejl salgskurve.

Du kan lære mere omkring det nye produkt på Protect’s webside

Tak for et godt samarbejde og tillykke med jeres nye produktlinje, PROTECT.

User-Planet’s bidrag:

  • Installations- og service rejse simulering
  • Betjeningsdesign
  • Mock-up & usability test
  • Industrial design

“Arbejdet med hurtige og enkle modeller af nye designløsninger tidligt i processen har været rigtig god. Man finder ud af hvordan tingene kan sidde og hvordan de fungerer rent praktisk – det kan man ikke på en tavle.”

Kåre B. Kjeldsen
Head of Development, Protect A/S
Nogle af vores kunder...