AeroGuest – Bæredygtighed skaber kundeværdi

Hvordan kan vi gøre AeroGuest endnu mere attraktiv for vores kunder ved at fokusere på verdensmålene?

Nu skulle det være – hos AeroGuest havde tanken om at arbejde med verdensmålene og de muligheder som de rummer simret i en rum tid. Tilbuddet om at få støtte* til en første koncentreret indsats med hjælp fra User-Planet var derfor nem at gribe.

AeroGuest’s produkt er en digital service til hoteller, hvis kerne er en App, som giver hotelgæsten en række muligheder for at få et nemmere og bedre ophold på hotellet – f.eks. ved at spare tid ifm. ind- og udtjekning samt betaling. Rollen som et digitalt led mellem gæsten og hotellet giver en række spændende muligheder for at bidrage til hotellets og opholdets bæredygtighed.

Vores indledende sprint workshop med et tværfagligt team fra AeroGuest gik fra inspiration om verdensmål til idéudvikling omkring bæredygtighedspotentialer – ved både gæstens hotelophold og hoteldrift. I grupper udtænkte vi relevante initiativer, f.eks. ud fra verdensmål 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), 12 (Ansvarlig forbrug og produktion). Næste skridt var prioritering og beskrivelse af meget konkrete indsatser og deres forventede effekt.

Ved et næste møde blev de mest lovende initiativer bearbejdet videre mht. implementering og effekt. Desuden fik vi udarbejdet en ”pitch- præsentation”, så hotellerne kan involveres og kan bidrage med deres input til de nye værditilbud.

Nu er verdensmål rejsen begyndt for AeroGuest. Den handler om at AeroGuest skaber ekstra værdi for hotellerne ved at involvere gæsterne i et mere bæredygtigt ophold.

Lær mere om vores Verdensmål Sprint forløb – tryk hér

*støtte fra programmet SMV:Grøn

User-Planet’s bidrag:

  •  Verdensmål Sprint
  • Brugerrejse kortlægning
  • Bæredygtighedspotentialer
  • Implementeringsscenarier
Billede 3

“U-P helped us be more creative and precise when it comes to boiling down the complexity of what sustainability can be. They created a collaborative alignment and understanding of what potentials we have in the SDGs.”

Kasper Tikær
Head of Product Development B2C, AeroGuest
Nogle af vores kunder...