Det handler om at skabe værdi for jeres kommende kunder. Sammen med jer dykker vi ned i deres tankegang og behov og vi skaber betjeningsvenlige løsninger, som potentielt kan anvendes af hele planetens brugere.

Vores team er bredt sammensat med specialiserede kompetencer. Få hér et overblik over vores kompetencer og metoder.

Illustration

Indsigter

Hvad har jeres fremtidige kunder brug for? Dét sætter vi fokus på med studier, der tager udgangspunkt i målgruppens dagligdag og deres behov i forhold til jeres løsning. Vi inddrager de kommende brugere og gør dem medskabende, så jeres kommende løsning bliver deres foretrukne. 

Bæredygtighed

Lad os gøre jeres løsning mere bæredygtig. Mange virksomheder har forholdt sig til bæredygtighed og verdensmål på et strategisk niveau, men hvordan gør I rent praktisk jeres løsning mere bæredygtig? Det er hér, User-Planet kan gøre en forskel – sammen med jer

Illustration

Innovation

Lad os matche teknologi, brugerbehov og bæredygtighed på nye måder. Vi har stor erfaring med at facilitere innovation i tværfaglige teams, hvor vi inddrager kunder, brugere og eksperter. Det resulterer i nyskabende løsninger, som gør en forskel for brugerne og jeres forretning. 

Illustration

Design

Vi skaber designløsninger i øjenhøjde med brugerne. Med kreativitet og involverende design processer sikrer vi at løsningen har værdiskabende funktioner, at den er nem at betjene og tiltaler målgruppen. Derfor når jeres produkt ud til flest mulige af planetens brugere.