Design:

At tænke digitale touch-points, fysiske produkter og serviceoplevelse sammen til én attraktiv brugeroplevelse og et attraktivt design er vores speciale

 

Gennemført og betjeningsvenligt design

Det er en krævende proces at få forskellige og ofte modstridende krav omkring betjeningsvenlighed, teknologi, produktion og gennemført design til at gå op i en højere enhed. At tænke digitale touch-points, fysiske produkter og serviceoplevelse sammen til én attraktiv brugeroplevelse og et attraktivt design er vores speciale. Hér et kig ned i vores værktøjskasse:

  • Idéskitser af nye produkter og løsninger
  • Use-flow skitser og brugsscenarier
  • UX-design og grafiske brugerflader
  • Service design blueprint
  • Designmodeller og mock-ups
  • Industriel design, 3D visualiseringer og 3D-print
  • App-design
  • Ergonomi & usability testing

Det er vigtigt at tage højde for den røde tråd gennem jeres forskellige produkter. Derfor tænker vi sjældent kun på det ene produkt, når vi designer en løsning. Ofte udarbejder vi en designlinje, som dækker en serie af produkter. Med en designlinje bliver jeres virksomhed synlig på en markant og gennemført måde.

Lad os designe for fremtidens brugere!
Kontakt os for at drøfte, hvordan gennemført og betjeningsvenligt design kan booste jeres forretningspotentialer.
Giv os et kald eller send en besked, så finder vi ud af, hvad vi kan bringe i spil sammen med jer.

Vi arbejder også indenfor områder som:

user-planet_design_wireframing
user-planet_design_kunderejse

Seneste case

ARCEDI – Vækst med brugervenlig teknologi
Stort tillykke til vores kunde ARCEDI, som nu har indgået samarbejde med endnu en klinik til at udbyde deres nye EVITA TEST til gravide – og flere klinikker er på vej ind.

ARCEDIs særlige produkt er en analysemetode til en ikke invasiv kromosomtest af fostre. Analysemetoden, der ligger til grund for EVITA TEST, kan afdække risikoen for alvorlige kromosomafvigelser ved fostre og dermed bidrage til en mere tryg graviditet for forældrene.