Bæredygtighed:​

Aerial view shot of a greenhouse roof and two people carrying a crate with vegetables

At tænke brugeren med ind i bæredygtigheden af jeres løsning, dét er vores speciale! Det er her I kan gøre en stor forskel – også for jeres forretning.

Bæredygtige løsninger

User-Planet’s team har hjulpet mange forskelligartede virksomheder med at indarbejde konkrete og målbare forbedringer, som har gjort deres løsninger mere bæredygtige. Med en velafprøvet proces og en lang række skarpe værktøjer kan vi hurtigt prioritere og konkretisere jeres bæredygtighedspotentialer. Hér et kig i vores værktøjskasse:

  • Bæredygtighedsstrategi
  • Fra FN verdensmål til operationelle indsatser
  • Cirkulære forretningsmodeller og flows
  • Eco-design
  • Bæredygtige brugerrejser
  • Nudging & brugeradfærd
  • Værdikæde samarbejder
  • Grøn Branding og Storytelling

Vi anbefaler, at I ikke kun kigger på selve produktet, når I tænker bæredygtighed, men også forholder jer til hele brugerrejsen. Ofte er det brugerens anvendelse af jeres løsning, der rummer store potentialer for den grønne omstilling. Derfor skal brugeren tages med – det kan endda være med til at styrke jeres brand!

Lad os skabe bæredygtige løsninger!

Kontakt os for at drøfte, hvordan I kan kombinere konkrete bæredygtige tiltag med stærk forretningsudvikling. Ring eller send en besked, så finder vi ud af, hvordan vi kan gøre jeres løsning god og grøn.

User-Planet er godkendt som rådgiver i programmet SMV:Grøn, som støtter virksomheders potentialeafklaring og indsatser omkring bæredygtighed med op til 200.000,-.

User-Planet er medlem af Dansk Industri’s netværk for Ecodesign og Cirkulær økonomi – hér holder vi os ajour med de sidst nye regulativer og aktuel viden om bæredygtige og cirkulære løsninger samt forretning.

Vi arbejder også indenfor områder som:

31D5EE5D-E7AF-4A20-A217-A96C36281021
IMG_9083

Seneste case

AeroGuest – Bæredygtighed skaber kundeværdi

Hvordan kan vi gøre AeroGuest endnu mere attraktiv for hotellerne ved at prioritere nye initiativer ud fra verdensmålene?

Nu skulle det være – hos AeroGuest havde tanken om at arbejde med verdensmålene og de muligheder som de rummer simret i en rum tid. Tilbuddet om at få støtte* til en første koncentreret indsats med hjælp fra User-Planet var derfor nem at gribe.

Nogle af vores kunder...