Mobilitet

Vi har erfaring med at bringe car sharing og energibesparende people flow i bygninger i øjenhøjde med nye brugergrupper, og vi har bidraget til at gøre App-løsninger omkring brændstof og mobilitet mere brugervenlige.

Klogere og bæredygtigt fra A til B

Heldigvis er der fuld fart på arbejdet med at frembringe bæredygtige alternativer, som imødegår bagsiden af vores mobilitet. Ét af dem er at erstatte fysiske møder med virtuelle møder, men når vi transporterer os selv og varer, kan vi gøre det meget mindre miljøbelastende. Det gør mobilitet til et super spændende område med store innovations- og forretningspotentialer.

Vi har erfaring med at bringe car sharing i øjenhøjde med nye brugergrupper, og vi har bidraget til at gøre App-løsninger omkring brændstof og mobilitet mere brugervenlige. Og vi arbejder med design af en digital chaufførguide, der kan gøre bustransport mere energibesparende og brugervenlig.

Vi arbejder også indenfor områder som:

user-planet_mobilitet_bus
user-planet_mobilitet_navigering

Seneste case

OK – Brugerrejse- & idéworkshop

OK har igennem de senere år markeret sig med en Svanemærket bilvask i Danmark. Nu skal OK bilvask introduceres i Norge. Kan det gøres 1:1, eller hvordan skal miljøfordele, kvalitet, og konkurrencedygtig pris kommunikeres for at vinde flest mulige kunder, når OK starter som en ny spiller i Norge?

User-Planet blev valgt som ekstern partner for at få nye friske øjne og et fælles fokus ved kickstart af opgaven. Da både fremtoningen af selve vaskeanlægget, websitet og aktiviteten på de sociale medier var i fokus, skulle hele tre teams hos OK samarbejde om opgaven.