Sundhed & omsorg

Vi har erfaring med brugerdreven udvikling og design af høreapparater, mobilitetsudstyr til børn med særlige behov, operations-udstyr, kromosomtests, software til audiologer, udstyr til plejehjem mv.

Skræddersyet sundhed og omsorg

I mange lande har brugerne i dag adgang til viden og sundhedseksperter via internettet. En generel velstandsstigning gør, at mange er klar til selv at købe og bruge sundheds- og omsorgsydelser i privat regi. Markedet for sundhed og omsorg vokser derfor markant, og med nye behandlingsformer bliver det mere mangfoldigt. Det rummer masser af muligheder for innovation og forretningsudvikling.

User-Planet medbringer erfaring med brugerdreven udvikling og design af sundheds- og omsorgsløsninger, bl.a. høreapparater, mobilitetsudstyr til børn med særlige behov, operationsudstyr, kromosomtests, software til audiologer, udstyr til plejehjem mv.

Vi arbejder også indenfor områder som:

user-planet_sundhed_omsorg_operationsstue
user-planet_sundhed_omsorg_brugertest

Seneste case

ARCEDI – Vækst med brugervenlig teknologi
Stort tillykke til vores kunde ARCEDI, som nu har indgået samarbejde med endnu en klinik til at udbyde deres nye EVITA TEST til gravide – og flere klinikker er på vej ind.

ARCEDIs særlige produkt er en analysemetode til en ikke invasiv kromosomtest af fostre. Analysemetoden, der ligger til grund for EVITA TEST, kan afdække risikoen for alvorlige kromosomafvigelser ved fostre og dermed bidrage til en mere tryg graviditet for forældrene.