Det smarte hjem

Vi har bl.a. erfaring med at bringe indeklima- og infotainmentløsninger i øjenhøjde med forskellige forbrugertyper, og vi har indsigt i forbrugertypernes forskelligheder, når det kommer til tech og bæredygtighed.

Smarthome-løsninger for alle

For nogle forbrugere er bæredygtige løsninger til hjemmet særligt motiverende, og det kan være en døråbner for smarte produkter i deres hjem. Andre sætter pris på at kunne få online-hjælp og service i hjemmet.

Hos User-Planet har vi erfaring med at bringe smarte produkter og -løsninger i øjenhøjde med forskellige forbrugertyper – f.eks. indeklima- og infotainmentløsninger. Og vi har særlige indsigter i forbrugertypernes forskelligheder, når det kommer til deres fokus på tech og bæredygtighed. Vores viden er opbygget gennem forskning og innovationsprojekter med virksomheder fra forskellige sektorer, der udvikler smarte løsninger til hjemmet. Derfor har vi en del at byde på, når jeres smarthome-løsning skal designes brugervenligt og bæredygtigt.

Vi arbejder også indenfor områder som:

user-planet_det_smarte_hjem_familie
user-planet_det_smarte_hjem_ipad

Seneste case

Dynaudio – optimering af brugeroplevelsen

Alle virksomheder kan have glæde af at vide mere om deres brugeroplevelser!
Men kun nogle gør noget ved det – til dem hører højttalerproducenten Dynaudio.

Vi hos User-Planet har haft glæde af at give Dynaudio’s team en hjælpende hånd med at få testet nogle kommende produkter med de kommende brugere!