Forsyning og bygningsteknologi

Vi har erfaring med at designe nye services og intelligente produkter på en måde, så målgruppen forstår dem, værdsætter og anvender dem. Ofte bidrager det til mere bæredygtig brugsadfærd.

Når data bliver til bæredygtige fordele

Når komponenterne både kan levere og modtage data, åbnes der for intelligent styring, overvågning og behovsforudsigelse i et hidtil uset format. Det gør, at nogle af branchens virksomheder går fra at være komponentleverandører til at blive service providers – et nyt marked med nye værditilbud, nye forretningsmodeller og nye konkurrenter.

Hos User-Planet har vi erfaring med at designe nye services og intelligente produkter på en måde, så målgruppen forstår dem, værdsætter og anvender dem. Ofte bidrager det til mere bæredygtig brugsadfærd. Det kræver know-how i kunde- og brugerinddragelse samt design af fysiske produkter og digitale services. Ofte er der behov for at forstå nye kunde- og brugerprofiler samt at gentænke kunderejsen.

Vi arbejder også indenfor områder som:

user-planet_forsynings_bygningsteknologi_indstallation_skaerm
user-planet_forsynings_bygningsteknologi_indstallation_support

Seneste cases

protect-produkt

Protect – En ny produktlinje som en gør en forskel

Vi har markedsledende teknologi indenfor tågekanoner til tyverisikring, men vores produkter skal være nemmere at bruge og vi skal matche nye konkurrenter omkring design. 

Det var – i korte træk – briefingen til den designopgave, som User-Planet kvalificerede sig til hos PROTECT. I et intenst udviklings-samarbejde simulerede vi installatørens brugerrejse under opsætning, servicering, og vi nærstuderede konkurrenternes produkter. Det gav stof til at udvikle designforslag for både den indvendige opbygning og det udvendige design.

Venstre billede

AuroTrap – intelligent rottefælde med fokus på bæredygtighed

Aurocon’s rottefælder afliver dyr humant med en patenteret giftfri teknik. Fælderne er koblet på internettet og en App muliggør en langt mere effektiv service (IoT).

Hvordan skulle den kommende produktfamilie designes når forretningen skaleres i nye eksportmarkeder? User-Planet blev valgt som partner for at bidrage til opgaven i tæt samspil med Aurocon’s team.